çin topu
Online Destek Hattı
 
 


 

ünal Karagöz 11 Mart 2012 Pazar

-

selam sayın yetkili çin topu ile ilgili çok bilgi mevcut benim sadece kafamım takıldığı tek konu çin topu içerik olarak kimyisal içermiyor tamamen bitki karışımları ile yapılıyor bildiğim kara uzak doğu ünlü bitkisi giseng kökleri var sağlıl acısından bunun bize zararı yok hatta faydası bile var heralde çünkü giseng faydalı bir ürün hatat sperm sayısını bile arttırıyor ben biraz kaynakları arstırdym faydalı çok fazla bu bilgiler dogru degilmi bu konuda merak içerisinde kaldım. bana bilgi verirseniz siparş vercem iyi çalışmalar
MEVLÜT DEMİR - İSTANBUL 23 Şubat 2012 Perşembe

-

merhaba arkadaşlar herkeze tavsiye ederim yok böyle bi ürün
Berk Duran 23 Şubat 2012 Perşembe

-

selam çin topunu ben ihtiyeçım olduğu sürece kullanıyorum bazen haftada 1-2 deva kullanıyorum bunun bana bir zararı olurmu. çin topu hakkında ben fazla bilgi sahipi degilim ama araştırmalarıma göre bitkisel oldğu için bu kadar rahat kullnımı var.
E.C 23 Şubat 2012 Perşembe

Türkiye - Kahramanmaraş

3 aydır kullanıyorum.ilk kullanımda etkisini gördüm sürekli kullanmamda sıkıntı olurmu? teşekkürler
Hayri Dönmez 22 Şubat 2012 Çarşamba

-

simdi yazıları okyorum çin topu hakkında ama bayanlarda fazla etkisi yok heralde cinsel destek olarak bu tür ürünler genelde erkeklere daha etkili oluyor ama geçen gün bir arkadaşım bayan arkadaşına içirmiş aradan 1 saat sonra bayanda ateş yapmış yanı bayan sıcaklamış tam olarak etki denilmez aam birazda olsa bayanlar tetikleme yyapıyor sonucumu cıkıyor bu vucut ısısının yükselmesi.
Gamze özçelik 22 Şubat 2012 Çarşamba

-

sayın yetkili merhaba ben çin topunu eşim için isdiyorum eşimde cinsel isteksizlik var. bu kunuda ban yardımcı olurmusunuz acaba ben onu haberi olmadan yemeğine eklesem etkisi olurmu çin topu etkisini gösterirmi.
Mehmet çelik 21 Şubat 2012 Salı

-

ben 50 yaşındayım çinselisdeklerim hiç bitmiyor ama yaş itibarı ile sıkıntılarım var çin topu bana yardımcı olurmu bu tür ürünleri benim yaşımdakilerin kullanması sakıncalı ama çin topunun içeriğine bakıldığı zama zara verecek bir madde yok . bana zararıolacagına inanmıyorum çin topu kullanmal isdiyorum sitenizde okudum ilişkiye girmeden 1-1,5 saat önceden çiğneyerek kulanacam ve kana hızlı karışması için sıcak ve asitli sıvı tüketimği yabacam dogru anlamışım heralde veya şunu yababilirmiyim çin topunu yarım kullansam olurmu etkisi ne kadar olur kunu ile ilgili bilgileriniz bekliyorum
ALİ DİNC 21 Şubat 2012 Salı

Türkiye - Muğla

iyi günler çin topunu alkolle alındığın herhangi bir yan etkisi varmıdır. daha önce kullandım çok güzel tadı biraz acımsı ama deydi :)
Metin öztürk 21 Şubat 2012 Salı

-

merhaba çin topu gercekten mükemmel ötesi bir ürün teredütlerim vardı işe yararmı yaramazmı diye telefon ile görüştüm ilgilendirler sağolsunlar etkisini görmezseniz çin topu iade edebilirsiniz garantisi verdiler aldım ve denedim iyiki almışım gercekten bu kadar etkili olabileceği hiç aklıma gelmezdi bu benmiyim dedirti yani bana biraz uykusuz kaldım ama helal olsun ürünü cıkarana
Hayati Uzaman 19 Şubat 2012 Pazar

-

merhaba ben almanyada yasiyorum ve son Türkiye gelişimde 10paket aldim satmak üzere getirdim burda cok ilgi görülüyor. Benim sorunum Burda almanyada alamiyorum birdahaki siparisimde direk Posta yoluyla gönderebilirmiisniz mail atarsanız sevinirim


Önemli Uyarı

  • Lütfen soracağınız sorular için önce sitemizi inceleyiniz. Sitemizde yer almayan sorularınız için
    İletişim Formunu doldurunuz.
  • Yorumlarınız en geç 1 iş günü içerisinde incelendikten sonra onaylanmaktadır.
  • Sitemizden alınmayan ürünlere karşı yazılan yorumları onaylayıp onaylamama yetkisi site yönetiminin elindedir.
     
Ürünümüz hakkındaki
yorumlarınızı aşağıdaki formu doldurarak bizimle paylaşabilirsiniz.
Ad :
Soyad :
E-Posta :
Yorumunuz :
Ürünü Nereden Aldınız ? :
     
Doğrulama Kodu :
Kişisel Bilgilerim Gizli Tutulsun :
   
    Not: Bütün alanlar zorunludur. Lütfen eksiksiz doldurunuz.